Book Designer 4.0

Публикувано на 08.12.2008 от в Полезно 1 коментар
Book Designer 4.0

Book Designer 4.0 е лека и удобна за употреба, непретенциозна към системните изисквания и поддържаща множество входни и изходни формати програма за създаване, редактиране и четене на електронни книги.

Какво можем да правим с този софтуер?

Какво ще ни струва този софтуер?

Нищо. Програмата е безплатна, постоянно се обновява, отстраняват се откритите грешки. Повече информация “от кухнята” за Book Designer може да се намери във форума на The Electronic Book (на руски език).

Тествали ли сте го или само си пишете?

Тествала съм Fiction Book Designer, която е от същия автор и се препоръчва за работа с FictionBook (FB2) формат. Изглежда по същия начин и се работи по същия начин, както с Book Designer, единствено при експорт има разлика – нямаме всички тези изходни формати. За резултатите от опитите да си направя сама книга – в следващата статия.


Един коментар

  1. От една година ползвам усилено lBook v3 и смятам електронната книга за една от най-важните технически джаджи, които ползвам. Проблемът ми е, че от доста време изоставих Windows като операционна система и преминах на Mac OS. Така че всички тези програми за конверсия на документи в подходящи за lBook формати не ми вършат работа. Дали някой не е попадал на нещо правено за Мак?


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.