Новите модели на Sony се помнят лесно

Публикувано на 24.09.2009 от в Новини Остави коментар

Край на имената с буквено-цифрови комбинации – новите модели електронни книги на Sony вече са кръстени човешки. Новата колекция, въпреки че не представя нищо по-различно от конкуренцията, изглежда добре и май работи по-добре от старите версии 505 и 700.

Reader Touch Edition™

PRS600SC

Наследникът на PRC-700, сензорният модел или PRS-600, ако държите на стария тип означения. Според инфото в The EBook от този модел са отстранени повечето дефекти на злополучния му предшественик. “Надсветката” също, впрочем. Като дизайн и навигация изглежда по-изчистен и удобен от предшественика си.

Reader Pocket Edition™

PRS300SC

5 инчовият модел (PRS-300). Бюджетните джобни устройства с eInk дисплей са хит на 2009, подобен модел представиха почти всички участници в пазара на устройства за четене на електронни книги. Съвсем малко по-голямо като размери от конкурентите си, това устройство успява да изглежда по-масивно… може би заради дизайна.

Reader Daily Edition™

PRS-900BC

Елегантен 7 инчов модел със сензорен екран, удобен  за четене и на вестници. За момента все още не е в продажба, на сайта на Sony има само обща информация за него. Очаква се PRS-900 да е на пазара през декември.


Leave a Reply