Tablet PC LBook™ T9 – догодина

Публикувано на 10.10.2009 от в Новини 5 коментара

Като че ли през 2010 година ще има завой към таблетите. След  Archos, чийто ARCHOS 9 Internet Tablet ще е на пазара на 22 октомври, от LBook също обявиха, че работят по 9 инчов таблет.  Новият Tablet PC LBook™ T9 ще бъде със свръх тънък 12.7 мм корпус, сензорен екран и Windows 7. Очаква се Tablet PC LBook™ T9 да се появи на пазара през март 2010, а ориентировъчната цена да е $350-$375.

Технически характеристики:

Хард феновете на дългото четене с eInk дисплей не са особено очаровани от този завой, но на мен ще ми е интересно да видя този таблет. За момента всичко, излязло под марката LBook работи добре, особено като софтуер… но пък и нито една от електронните книжки не е била под Windows 🙂

Източник: The EBook


5 Коментара

 1. Tvel

  Размерите и теглото са важни. 🙂 Звучи интересно обаче.


 2. wakeop

  Абе то и времето за работа е много важно 🙂
  4 часа са ми крайно недостатъчни при пътуване във влак.


 3. Аз също си мисля, че слабото място ще е времето за работа. 4 часа са малко.. :/


 4. Според мен производителите се въртят в омагьосан кръг. Или LCD дисплей, приятна цена, много функции и кратко време за работа… или eInk, само книжка, по-висока цена и забравяш да зареждаш със седмици.

  А според мен трябва да разчупят някак си кръга. Слънчеви батерии, които дозареждат, докато джаджата стои до прозореца, някакъв опит да се използва клатенето, друсането, отделената топлина… абе нещо, което да вдига кпд-то.

  Вместо да се концентрират в някаква коренно революционна функционалност, те си играят на марки, дизайн и залъгване на непросветените 🙂


 5. vapros

  prodawa li se veche taia kniga ili oshte ia niama?


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.