Нова категория (организационно)

Публикувано на 26.04.2010 от в От къде да купим? 3 коментара

Бумът на търговците на електронни книги през последните няколко месеца определено ме вкара в сериозно затруднение – страницата “От къде може да се купи“, на която в последните 2-3 години се мъдреха само 1-2 позиции, започна сериозно да натежава и в крайна сметка стана излишна – вече всеки онлайн магазин за електроника или онлайн книжарница и в България имат раздел за електронни четци.

Хрумна ми, че ще е по-удачно вместо статична страница, това да стане категория, а всеки нов търговец, за който ми хрумне да пиша – отделен пост. По този начин и коментарите ще станат целеви, коментиращите ще имат възможността да споделят информация за обслужването и в крайна сметка темата за продажбите ще стане по-полезна за всички.

Търговците, които вече фигурират в статичната страница “От къде може да се купи” ще влязат в новата категория като постове със стара дата (възможно най-близка до датата, на която са стартирали продажбите си). Самата страница ще изчезне, щом приключа с “преместването”.

Надявам се промените да направят сайта по-удобен 🙂


3 Коментара

 1. Дончо says:

  Добра идея!

  Една препоръка: нека страницата не изчезва! Направи я или динамично, или статично (ти ще я държиш up to date) да съдържа списък от всички търговци. Има вероятност да имаш реферали, които да са насочили към тази страница. Ако изчезне, те ще сочат към 404.

 2. wakeop says:

  Дончо, прав си.

  Чудя се дали няма да успея да пренасоча линка на страницата направо към категорията… но така или иначе скоро няма да имам време за сериозната реорганизация на този блог, така че ще стои 🙂

  А и коментарите под темата все още носят някаква актуална информация, не ми се ще да ги затрия така леко.

 3. Gadget Shop says:

  От 5 май 2010 г всички модели eBook Reader’s които се продават на БГ пазара ще могат да бъдат зкупени он-лайн в Gadget Shop http://djadji.giftbg.eu/index.php?main_page=index&cPath=86
  Постарахме се да улесним потребителя като съберем наличните артикули на едно място.

  Желая Ви хубав ден!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.