e-book Ltd. стартира продажбите

Публикувано на 24.04.2010 от в От къде да купим? 4 коментара

След като известно време анонсираха само Hanlin V3+, от e-book Ltd. ни изненадаха приятно, като добавиха в продуктовия си асортимент и моделите на pocketbook и iRiver.

В новият електронен магазин на фирмата можете да поръчате както електронни четци, така и аксесоари за тях (е… като начало SD карти, но от фирмата увериха, че ще има и други). Аз лично се надявам на кожени калъфи, допълнителни батерии за всеки модел и някакви аксесоари за нощно четене.

Продуктите са добре описани, има разнообразие от цветове и комплектовки, изрично е указано кои модели се продават с калъф.

Всички модели са налични, с изключение на iRiver EB02, който ще бъде в магазина след 30.04.2010. Повече информация за начина на плащане и доставката има тук.

/* Update */

В продуктовия асортимент на електронния магазин на фирмата вече могат да се намерят и моделите на Sony, както и Amazon Kindle 3.


4 Коментара

 1. GutenbergJunior

  Много малко уточнения.
  1. iRiver е наличен. Вече.
  2. Допълнителните батерии са напълно излишни в магазина. Има ги в сервиза, което е достатъчно, с оглед дългия живот на тези батерии.
  3. С изключение на iRiwer и Pocetbook 360 всички други модели са комплектовани с кожени калъфи. Като за 360 е излишен, защото той е с пластмасов капак за екрана.
  4. Допълнителни аксесоари – зарядни, слушалки, защитно фолио (антирефлексно) и сега могат да се поръчват. Необходимо е малко технологично време да се покажат на страницата.

  Освен това в скоро време очаквайте още приятни изненади… Просто… следете сайта.


 2. Имах предвид калъфи по принцип, не само за устройствата купени от вас.

  Достатъчно “голички” четци се продадоха от други търговци, а няколко човека ме питаха вече от къде могат да си купят кожени подвързии.


 3. GutenbergJunior

  Нови марки и модели четци, и нови аксесоари за тях – View Sonic 620, с най – добрата контрасност на екрана от всички четци до сега, прекрасно изработени кожени калъфи за PB 360, соларно зарядно – абсолютна енергийна независимост от НЕК 🙂 …


 4. Kolender

  И аз мисля да си взема четец, но се чудя какъв. Предпочитам да е бял. Някой има ли опит с ViewSonic 620? Или iriver Story EB02? Нещо достъпно за българския пазар до 500 лв. Бих си взел Hanlin V3 само ако не беше само в черен вариант. Просто си го представям бял или светлосив.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.