Евтини TFT устройства

Публикувано на 01.07.2010 от в От къде да купим? 1 коментар

Ако сте от хората като мен, за които възможностите и цената на устройството са по-важни от марката и дизайна, тези евтини TFT мини таблети може би ще ви харесат.

Ezy Ebook 7 inch Android OS с WIFI и GPS

Тази джаджа ми е фаворит, въпреки малко по-високата цена. GPS-а би я правил перфектен малък спътник във всяко наше пътуване (което обикновено е с влак, рядко самолет и никога с кола). Спестява мъкненето на лаптоп по време на пътуване, който и без това ползваме само за проверка на разписанието, резервиране на билети, търсене на хостел и преглеждане на пощата. Естествено, може да се ползва и като допълнителна електронна книжка.

Технически характеристики

Ezy Ebook 7 inch WIFI с Android OS

Същото устройство като горното, но без GPS. За това пък цената е само 199$ за единична бройка, като има бонус 2GB SD карта.

Ezy Ebook 8 inch с Android OS и WIFI

Осем инча си е осем инча. Естествено феновете на Apple веднага ще кажат, че няма нищо общо с iPad и със сигурност ще са прави… но все пак Ezy-ebook-08 е устройство за 239$, изглежда прилично и вероятно върши добра работа на притежателите си. С малко по-добър външен вид и характеристики е Ezy-ebook-71, но цената му вече отива към 300$.

Едно (2, 3) наум


Един коментар

  1. I should admit that is one fantastic insight. It surely gives a company the ability to obtain in on the floor floor and really take part in creating some thing unique and tailored to their needs.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.