е-Книжарница

Идеята на тази страница е тук да има линкове към няколко безплатни електронни книги, във FB2 или други подходящи формати, които да могат да се теглят свободно и с които човек да може да пробва възможностите на устройството си за четене.

Очаквайте още заглавия!


Подаръци от и за приятели

“Душа назаем”, Тихомир Димитров

Завладяваща и провокативна история за човешките слабости и цената на нашите желания. Чудесно четиво за лятната отпуска, предоставено ни от автора. Посетете и неговия блог, от където можете да си поръчате хартиено копие с автограф или просто да прекарате приятно с виртуалната компания на Тишо.

(Предоставена от Тихомир Димитров, автор и носител на правата)

“33 Любовни истории”, Тихомир Димитров

Третата, издадена единствено като електронно издание книга на Тихомир Димитров. 33 любовни разказа в различен… всъщност в характерния за Тишо стил :).

Можете да посетите блога на автора за повече информация или коментар, а ако книгата ви хареса – на 198-ма страница има информация по какъв начин можете да възнаградите труда на Тишо.

(Предоставена от Тихомир Димитров, автор и носител на правата. )

Прасунсен и Кот | Зурлести приказки

“Имало едно време едно прасе и неговата котка… всъщност не, било е тортичка. Торта ли казах?! Всъщност е човка, с перца…”

Весели истории за 2 животни, които много се обичат, но странно защо едното от тях винаги се оказва в тенджерата. Няма брутални сцени на насилие. С илюстрации от автора 🙂

(Приказките са предоставени и обработени във FB2 от авторите на gruh.org. Правата са си техни, докато не им писнат 🙂 )

Прасунсен и Кот | Приключенията на Писана Черешкина

Детективско-майтапски истории за един свят, където нищо и никой не е на мястото си.

(Историите са предоставени и обработени във FB2 от авторите на gruh.org. Правата са вече изядени. )

Истории от Библията, разказани от Димитър Инкьов

Това са сладкодумно разказаните от Димитър Инкьов истории от Стария и Новия завет. Внимателно подбрани и предадени на достъпен и увлекателен език, разказите по библейски сюжети са прочетени от популярния певец от група P.I.F. Димо Стоянов. Музикалният фон и мелодиите, разделящи разказите, са написани специално за този проект в студио Pro-X.

(Предоставени са от издателство “5 звезди”. Всички права са на издателството.)

Един коментар

  1. […] моля те, книгата на Тишо за свободно теглене в нашата е-книжарница“. А на мен ми е тъпо да закача просто един линк, без […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.